Vasanejdens celiakiförening tackade och belönade 17.12.2018 köpman Kenneth Stens arbete för celiaki/ glutenfrihet med en smörkniv i silver. Hans butiker i Malax, Sundom och Vörå har ett välskött och bra urval av glutenfria produkter.

Välkommen till Vasanejdens Celiakiförenings hemsidor!

Vasanejdens Celiakiförening rf

c/o Anja Kangasniemi (ordförande)
Isännänkatu 28
65370 Vaasa
anja.kangasniemi@suomi24.fi

Din egen förening är nära dej och till för dej! Vår förening är celiakikernas intressebevakare i vår region. Vi vill ge dej mer kännedom om celiaki, hjälpa och stöda dej i allt som rör celiaki. Allt som rör celiaki? Jo, vi försöker i mån av möjlighet påverka det mesta som rör celiakikernas liv, i vår region. Du kan också om du vill, komma med i vår förenings verksamhet. Nya ideér och påverkare behövs alltid.

Hedersbrevet
Stolya mottagarna Merja, Ape och Birthe

G-fest och Keliakialiittos förbundsmöte i Varala, Tammerfors 18-19.5.2019

Föreningarna i 4-Koplan tapaamiset fick motta ett hedersbrev för vårt samarbete och årliga träffar.
Föreningarna är följande; Härmä nejden, Kokkola nejden, Seinäjoki nejden och Vasa nejden.

Samtidigt under förbundsmötet valdes Birthe Johansson till allmän suppleant i Keliakialiittos styrelse.